;
Buradasınız: Anasayfa > Haberler > Future Park’taki otelin işletmesini Wyndham yapacak
<<Önceki Haber
Sonuçlara Dön
Sonraki Haber>>

Future Park’taki otelin işletmesini Wyndham yapacak

Haber Tarihi
:
7.9.2015

Hiper Gayrimenkul, Esenyurt’ta gerçekleştirdiği Future Park İstanbul’un bünyesinde yer alan otelin işletmesi için dünyanın ikinci en büyük zincir otel markası Wyndham ile anlaştı. 1632 konutluk proje içinde yer alacak 348 odalı Hawthorn Suites By Wyndham adını alan otelin 2017’nin ikinci yarısında hizmete açılması planlanıyor.

Otelde bireysel satış yoluna da gidilecek. Bu satışlarda ise yatırımcıya, odaların aylık olarak bin 500- bin 800 lira arasında kira getirisi oluşturması bekleniyor. Otellerin ilk iki yıl düşük kazançla çalıştığını kaydeden Hiper Gayrimenkul Genel Müdürü Ümit Velioğlu, iki yıl boyunca kira garantisi sunduklarını dile getirdi.

50 milyon dolar yatırım değerine sahip olan otel için Wyndham isim hakkını satın aldıklarını söyleyen Velioğlu, bireysel satışa açık olan otel odalarının normal daireden 3 kat daha fazla kazanç sağlanacağını anlattı.

Velioğlu, şöyle devam etti: “Otel odaları 85 bin dolardan başlayan fiyatlarla satışta olacak. Yatırımcının aylık minimum bin 500 lira ile bin 800 lira arasında kira elde edeceğini söyleyebilirim. bugün Esenyurt’ta 1+1 daire alsanız ortalama 500 liraya kira verirsiniz ama otelden alacağınız odadan minimum aylık bin 500 lira kazanma imkânı var. Otelden tapu satın alan yatırımcılara tapudan hisse verilecek ve kara ortak edilecek. Yatırımcılar 20 yıl intifa hakkı kazanacak.”
2 yıl kira garantisi verdiklerini anlatan Velioğlu, “Otel grup şirketlerimizden GRM tarafından işletilecek. 2 yıl boyunca müşterilerimize yatırımlarının yüzde 8’i kadar kira garantisi veriyoruz. Ayrıca yılda 2 hafta ücretsiz konaklama fırsatı da var” dedi.

1632 konutun yüzde 80’inin satıldığı Future Park’ta, projenin ilk yılında ev alanların yüzde 80 oranında prim elde ettiğini anlatan Velioğlu, kademeli teslimlerin 2015 sonunda başlayacağını dile getirdi. Velioğlu, şu bilgileri verdi: “4+1 ve 5+1 dairelerin satışını tamamladık. 1632 konuttan yaklaşık 230 adet stok kaldı. Çarşı kısmının geliştirilmesi ile alakalı çalışmalarımız sürüyor. Toplamda 35 bin metrekarelik bir alana yayılacak olan Çarşı, 163 mağazayı bünyesinde barındıracak ve 1000 araç kapasiteli kapalı otoparka sahip olacak.”

www.futurepark.com.tr